fredag 21. april 2017

Utplassering etter påske



Tirsdag    18,04,2017
Idag fikk jeg og en montør beskjed om å dra ut på flere små oppdrag. Vi dro først inn til ett hus i Tomrefjord. Her hadde det oppstått en jordfeil. Eneste vi viste var at problemet var på kurs nr 6. Til slutt fant vi ut at jordfeilen var i en utelampe. Her fikk vi beskjed om å koble ut tilførselen til lampen i en koblingsboks som var inne, fordi han skulle senere forandre på inngangspartiet.

Oppdrag nr 2 var å utføre noen kursfortegnelser til 2 hytter. Disse var også i Tomrefjord, Her gikk vi gjennom sikring for sikring og fant ut hva som hørte til hverandre. Dette var relativt en rask jobb, siden hytte ikke var særlig store. Etter vi var ferdige med dette dro vi tilbake til lokalet for å ta lunsj.

Etter lunsjen dro vi til Furneset. Her skulle vi montere en ny termostat. Det som tok lengst tid her var å fikse en gammel ramme, den var for liten for termostaten og en bryter vi fant ut burde byttes.

På slutten av dagen dro vi til Misfjorden. Her snakket vi med en kunde og avtalte hvordan en skal utføre legging av stivrør. Dette var noe som vi ble fort enige om, og deretter dro vi tilbake til lokalet for å slutte dagen.





Onsdag       19.04.2017
Dagen idag startet med å fikse en kurs fra et sikringsskap til et lite hus i en hage. Vi skulle også montere en stikkontakt ute på en vegg. Dette var arbeid som tok en stund. Siden det ble forandringer underveis. Etter vi var ferdige med dette dro vi på lokalet og tok lunsj
















  Etter lunsjen dro vi til Skorgen. Her skulle vi fikse tilførsel til alt på et kjøkken, fra kjelleren. Dette var arbeid som tok resten av dagen. Vi vart ikke helt ferdig så dette måtte vi tilbake til senere, mest sannsynlig i morgen.










Torsdag 20.04.2017
Idag tok vi turen til Dyrkorn. Da vi kom dit var det en mann som hjalp oss med å sette igang, han viste oss hvor kunden hadde planlagt å ha de forskjellige lampene vi hadde med oss. Vi begynte straks med å montere lysarmatur. Deretter begynte vi med å koble og spikre kabel. Etter vi hadde gjort dette begynte jeg med kobling av brytere, og stikkontakter. Vi boret også et hull i vegen for å ha en kabel ut som vi skulle ha på en stikkontakt, men vi hadde glømt å ta med oss tette stikkontakter. Så dette var noe som vi måtte gjøre neste dag. Deretter monterete vi ei lampe i trappegangen og fullført siste rest av koblinger. Dette var alt vi rakk denne dagen, men vi viste at det ble en tur hit igjen neste dag. Fordi kunden hadde sakt at alt må vere ferdig innen innen lørdag.





Fredag 21.04.2017
Vi dro straks til Dyrkorn. Her begynte vi straks med å montere forskjellig inne på et bad. Dette var arbeid som tok nesten hele dagen. På slutten av dagen skreiv vi ned alt vi hadde brukt og dro tilbake på lokalet. Sjefen hadde bestemt at vi skulle avslutte dagen med pizza og brus, så like etter at vi kom tilbake vart vi sendt ut for å hente maten. Så da klokken var ca 3 hadde alle samlet seg oppe for å spise og ha ei kjekk stund.

Dette var da siste utplasseringen min, så jeg takket for meg og takket for 6 fine uker hos Total Elektro.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar